Habeko

Wijst je de weg

Een pand verkopen, een vastgoedproject opstarten of beleggen in vastgoed; het zijn complexe zaken die vragen om expertise, ervaring en de juiste connecties. Juist dát is de meerwaarde van Habeko. Wij helpen je graag op weg.

Persoonlijk betrokken

Wij zijn een betrouwbare en betrokken partij die zich al vele jaren begeeft in de wereld van vastgoed. We weten hoe deze dynamische wereld in elkaar zit, waar je op moet letten en welke factoren bepalend zijn voor succes. Samen met jou bewandelen we graag nieuwe wegen om te bouwen aan jouw succes!

Vastgoedspecialisten

Wij kopen en verkopen onroerende zaken in heel Nederland. Van woonhuis tot garagebox en van bouwgrond tot ontwikkelingslocatie. Onze belofte? Een snelle verkoop, direct zekerheid en geen onnodige kosten.

Ontwikkelen met visie

Elk vastgoedproject begint met een draagvlak. Wij zorgen voor een oplossing waarin alle betrokkenen zich kunnen vinden. Zo leggen we het fundament voor een succesvol project. We ontwikkelen (recreatie) woningen, bedrijfspanden en hotelappartementen in samenwerking met solide partners. Samen maken we elk vastgoedproject tot een succes; van conceptontwikkeling tot oplevering.

Slim beleggen

Naast de aankoop-, verkoop- en ontwikkeling van vastgoed houden we ons bezig met vastgoedbeleggingen. Wij zijn op landelijk niveau actief, hebben jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk. Zo kunnen we actief en effectief inspelen op de behoeften van onze cliënten. De sleutel tot succes? Vakmanschap, klantgerichtheid en passie voor het vak.

Ben Kok, eigenaar van Habeko, is opgeleid tot gecertificeerd makelaar/taxateur. Van 1993 tot 2010 was hij actief in dit werkveld. Na ruim 17 jaar maakte hij de overstap naar beleggingen en projectontwikkeling.

  • Jarenlange ervaring in vastgoed
  • Honderden woningen verkocht en getaxeerd
  • Contacten door héél Nederland

Zijn jarenlange ervaring in de makelaardij gaf hem een rijke kennisbasis: van mensenkennis tot de kennis van diverse soorten vastgoed. Al deze factoren bij elkaar maken hem tot een ervaren en strategische vastgoedspecialist. Iemand waar je graag mee samenwerkt!